Intake fysiotherapie
intake à €50,00 | 1e behandeling à €47,50
60 min 97,50
Zitting manuele therapie 30 min 47,50
Zitting (sport)fysiotherapie 30 min 47,50
Eenmalig consult | second opinion 60 min 97,50
Niet nagekomen afspraak 35,00
U dient uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren.
Niet nagekomen afspraken worden (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

In Vorm fysio tarieven kosten fysiotherapie

Betaling en declaratie

In Vorm Fysiotherapie maakt bij het declareren van de behandeling geen onderscheid tussen manuele therapie en sportfysiotherapie. Dit komt voort uit het idee dat tijdens de behandelingen altijd gebruik wordt gemaakt van het totaalpakket aan beschikbare kennis en mogelijkheden. Daarom wordt per zitting een vast tarief gedeclareerd. Indien u hierover meer wilt weten, vraag gerust.

U ontvangt na uw behandeling een factuur van In Vorm Fysiotherapie welke u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u hiervan een deel van uw zorgverzekering retour. Meestal is dit ongeveer 70% van het factuurbedrag. Heeft u een restitutiepolis? Dan wordt de behandeling volledig vergoed. In de polisvoorwaarden van uw verzekeraar vindt u terug welke vergoeding voor u geldt.

Als patiënt draagt u zelf de verantwoordelijkheid zich te informeren over uw verzekering en vergoedingen. In Vorm Fysiotherapie heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Hier vindt u een verantwoording en toelichting op deze keuze.