Clinics

Bij Loopfit kun je terecht voor diverse clinics. Tijdens de clinic gaan we aan de slag met verschillende aspecten van een goede looptechniek. Naast oefeningen wordt ook aandacht besteed aan het theoretisch aspect. Wanneer je begrijpt waarom je iets doet is het vaak ook makkelijker uit te voeren. Heb je een specifieke vraag waarop je graag dieper wilt ingaan? Dat kan, alle clinics kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Leuk om te organiseren met je atletiek- of triathlonteam of loopmaatje of voor je jarige hardlopende vader, moeder of sportvriend(in).

Train de trainer

Op zoek naar een scholing voor de looptrainers van je atletiek- of triathlonvereniging? Loopfit verzorgt clinics op maat met verschillende thema’s. Denk aan techniekverbetering, loopspecifieke kracht- en coördinatietraining, het vertalen van krachttraining en loopscholing naar de loopbeweging, de opbouw van een goede warming up of het herkennen van diverse looppatronen (en verbeterpunten).

Clinics voor bedrijven

Wil je met je bedrijf deelnemen aan een hardloopevenement? Loopfit helpt bij de voorbereiding en opbouw naar het evenement. Hoe start je blessurevrij met hardlopen? Hoe bouw je op naar de volgende stap? Wat is een soepel looppatroon en waarop let je dan? Hoe zit dat nou met voorvoetlanding en haklanden? Wat eet ik na een training en voor of tijdens een wedstrijd?

Tijdens de clinics krijg je antwoord op deze vragen, zodat je verantwoord op weg gaat naar een leuk evenement. Maar, en misschien is dat nog wel belangrijker, een gezamenlijke voorbereiding vergroot de teamspirit en het sportplezier. In tijden waarin thuiswerken het nieuwe normaal is, kan samen sporten een grote bijdrage leveren aan de sfeer op de werkvloer en binnen een bedrijf.

Wil jij een clinic boeken voor jezelf of voor je bedrijf? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden