Op zoek naar een sportief cadeau voor een een vriend, familielid of clubgenoot? Verras eens iemand met een loopanalyse of technische clinic! Super origineel en nog leerzaam ook.

Clinic

Na ontvangst met koffie of thee en een introductie waarin de wensen en verwachtingen worden doorgenomen gaan we aan de slag. Een techniektraining kan worden geboekt voor één, anderhalf of twee uur. In de clinic staan één of meerdere loopspecifieke thema’s centraal. Deze worden bepaald aan hand van de wensen van de deelnemers of een korte beoordeling van de looptechniek. De clinic kan ook worden geboekt voor groepen tot max 6 personen.

Individuele loopanalyse

Een loopanalyse duurt anderhalf uur en is individueel. Hier wordt uitgebreid aandacht besteed aan o.a. trainingsparameters en een specifieke hulpvraag. Daarna volgt een beoordeling van de looptechniek. Aan de hand van de analyse volgen niet alleen tips, maar gaan we veel verschillende oefeningen doen waardoor de deelnemer de veranderingen leert omzetten en ervaren.

Je ontvangt de bon in pdf format. Wil je liever een geprinte versie, dit is -tegen kostprijs- mogelijk.

Tip: Cursus functionele training

Een aantal keer per jaar verzorgt Loopfit de cursus Functionele krachttraining voor hardlopers. Deze cursus voor de loper van ieder niveau bestaat uit 8 lessen met ieder hun eigen looptechnische thema. Houd de website in de gaten voor de volgende cursus of informeer naar de eerstvolgende mogelijkheid.

Wil je een cadeaubon bestellen of hulp bij je keuze? Bel of stuur een mail.

Kosten

LOOPANALYSE
intakegesprek | functioneel lichamelijk onderzoek | loopanalyse | verslag
3 oefeningen voor thuis
uur 110,00
Training (1- 4 personen) 1 uur 90,00
Training (1- 4 personen) uur 145,00
Training (1- 6 personen) 2 uur 180,00