Loopanalyse

Door middel van een intake, een loopanalyse en een fysieke test worden jouw basiskwaliteiten en beperkingen in kaart gebracht. Om tot een compleet beeld te komen worden ook andere factoren als bijvoorbeeld trainingsbelasting, slaap, voeding en schoeisel meegenomen.

looptechniek personal training coaching hardlopen clinc clinics sneller hardlopen

 

Fysiotherapie & training

Loopfit biedt professionele begeleiding in de vorm van (sport)fysiotherapie, looptraining en kracht- en coördinatietraining. Aan de hand van de intake wordt een plan van aanpak opgesteld, afgestemd op jouw persoonlijke eigenschappen en behoeften. Indien nodig volgt een doorverwijzing naar andere disciplines.

Tijdens de functionele trainingen maken we gebruik van verschillende omgevingen. Afhankelijk van de fase van opbouw kan dit zijn in de praktijkruimte van In Vorm Fysiotherapie in de Allemanswaard of buiten in één van de bossen die Amerongen rijk is, midden op de Utrechtse Heuvelrug.

hardlopen krachttraining core training functionele beter hardlopen

 

In Vorm Fysiotherapie

Heeft u een acute of lichte hardloopblessure? Dan kunt u ook voor reguliere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie & Dry Needling terecht bij In Vorm Fysiotherapie. U kunt hier ook terecht met andere lichamelijke problemen, als nek- of rugklachten. Meer informatie vindt u hier

Overige activiteiten

  • loopclinics
  • looptrainingen
  • teamdagen

Loopfit biedt ook activiteiten op maat. Denk bijvoorbeeld aan een informatieve of actieve clinic voor uw bedrijf. Ook een sportieve en leerzame teamdag met een groepsclinic en lunch gevolgd door een mountainbikerit in de prachtige Amerongse bossen behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.